W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Alkohol jako źródło patologii w branży gastronomicznej

Autorzy

[ 1 ] Wydział Zarządzania i Dowodzenia, Akademia Sztuki Wojennej | [ 2 ] Szkoła Doktorska, Akademia Sztuki Wojennej | [ P ] pracownik | [ SzD ] doktorant ze Szkoły Doktorskiej

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[6.6] Nauki o zarządzaniu i jakości

Rok publikacji

2023

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej

Język publikacji

polski

Słowa kluczowe
PL
  • Alkoholizm
  • Etyka zawodowa
  • Gastronomia
  • Kultura organizacyjna
  • Patologia społeczna
  • Pracownicy
  • Ryzyko zawodowe
  • Zachowanie organizacyjne
  • Polska
Strony (od-do)

13 - 34

URL

https://ksiegarnia.akademia.mil.pl

Książka

Patologie w zarządzaniu organizacją. Interdyscyplinarne studium zjawiska

Punktacja Ministerstwa / rozdział

20

Punktacja Ministerstwa / rozdział (nauki humanistyczne, społeczne i teologiczne)

20