Tytuł
Alkohol jako źródło patologii w branży gastronomicznej
Autorzy
[ 1 ] Wydział Zarządzania i Dowodzenia, Akademia Sztuki Wojennej | [ 2 ] Szkoła Doktorska, Akademia Sztuki Wojennej | [ P ] pracownik | [ SzD ] doktorant ze Szkoły Doktorskiej
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2023
Typ rozdziału
rozdział w monografii naukowej
Język publikacji
polski
Słowa kluczowe
PL
- Alkoholizm
- Etyka zawodowa
- Gastronomia
- Kultura organizacyjna
- Patologia społeczna
- Pracownicy
- Ryzyko zawodowe
- Zachowanie organizacyjne
- Polska
Strony (od-do)
13 - 34
Punktacja Ministerstwa / rozdział
20
Punktacja Ministerstwa / rozdział (nauki humanistyczne, społeczne i teologiczne)
20
Ten serwis działa dzięki oprogramowaniu SINUS
opracowanemu przez Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się, aby dodać do SIN: