W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Czasopismo

Tytuł

Proceedings of the Nutrition Society

Redaktorzy

Dyscypliny naukowe (Ustawa 2.0)

1.7 Nauki o kulturze i religii
2.5 Inżynieria biomedyczna
3.1 Biologia medyczna
3.2 Nauki farmaceutyczne
3.3 Nauki medyczne
3.5 Nauki o zdrowiu
4.1 Nauki o rodzinie
5.3 Technologia żywności i żywienia
7.2 Biotechnologia

Unikatowy identyfikator czasopisma

16560

Wydawca

The Nutrition Society by Cambridge University Press

ISSN

0029-6651

eISSN

1475-2719

Częstotliwość

kwartalnik

URL

https://www.cambridge.org/core/journals/proceedings-of-the-nutrition-society/information

Uwagi

Proceedings of the Nutrition Society publikuje artykuły i streszczenia prezentowane przez członków i zaproszonych prelegentów na spotkaniach naukowych The Nutrition Society. Czasopismo stanowi nieoceniony zapis prowadzonych obecnie badań naukowych, przyczyniając się do „naukowych badań żywienia i jego zastosowania w utrzymaniu zdrowia ludzi i zwierząt”. Czasopismo dedykowane jest przede wszystkim naukowcom, badaczom i pracownikom praktyki klinicznej w zakresie żywienia ludzi i zwierząt oraz pokrewnych dziedzin. Czasopismo indeksowane w WoS, Scopus.

Aktualna punktacja

140

Roczniki

  • Rocznik Punktacja Ministerstwa Impact Factor
  • 2020 140 6,297